Η Εταιρία

H Εταιρεία Computer Exchange στελεχώνεται απο πτυχιούχους μηχανικούς υπολογιστών με εμπειρία σε End-User support, δίκτυα και επισκευή υπολογιστών. Προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες και πολύ μικρό κοστολόγιο λόγω κρίσης. Παρέχουμε ποιοτικά τις υπηρεσίες μας, με ειλικρίνεια προς τον πελάτη και μέσα από την εμπειρία μας δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλές.

 

Όραμά μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες, οικονομικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Σας αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια και σεβασμό γιαυτό και έχουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

 

Συμμετέχουμε στις ανησυχίες του πελάτη και μέσα από τις γνώσεις μας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που μπορούν να κάνουν τον τεχνολογικό του εξοπλισμό πιο παραγωγικό και πιο εύχρηστο.

 

Παραδίδουμε κάθε τεχνολογικό εξοπλισμό μετά από επισκευή, σε άριστη λειτουργική κατάσταση από άποψη λογισμικού και υλικού, ώστε οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και να μην χρειάζεται να επισκευάζουν πολλές φορές το ίδιο προϊόν.